top of page

Over mij

Mijn naam is Sigrid Valk en ik ben gediplomeerd supervisor, familie-opsteller en dramatherapeut. 
Naast mijn baan als supervisor/ coach/ opsteller werk ik sinds mijn afstuderen, in de volwassen psychiatrie, eerst binnen de kliniek en nu als casemanager binnen een FACT-team. 

Het gedrag van mensen heeft mij altijd gefascineerd! Door de jaren heen heb ik geleerd en ervaren dat je een betere professional wordt als je stilstaat bij jezelf, als persoon èn als professional. Ik geloof dat beweging ontstaat als iemand in zijn kracht gezet wordt en er uit gegaan wordt van wat er van nature aanwezig is.

Ik ben Stick-supervisie gestart omdat ik mensen de ruimte wil geven om zich verder te ontwikkelen als persoon en als professional.

Mijn visie

Het werken binnen mensgerichte beroepen vereist weten wie jij bent als persoon en als professional. Door stil te staan bij je eigen voelen, denken en handelen, neem je afstand en daardoor komt er balans, krijg je nieuwe inzichten en de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daardoor voel je je beter, sta je steviger in je schoenen en functioneer je beter. Dat heeft effect op álles wat je wilt, wat je doet en wat je voelt. Mijn rol als supervisor/ coach is ondersteunend en stimulerend.​

Mijn signatuur

Mijn stijl van werken is open, toegankelijk en initiatiefrijk. Ik werk stimulerend, niet oordelend, relativerend en met humor. Ik beheers verschillende methodieken zoals de zes niveau’s van Bateson, Transactionele Analyse, Kernkwadranten, RET, PCM, rollenspellen en familie- / organisatieopstellingen. Ik pas datgene toe wat er op dat moment het beste aansluit.

Sigrid Stick-Supervisie
bottom of page